Työt

A-lehdet Dialogi työ

FIM Loungen laajoissa feature-kokonaisuuksissa pureudutaan mm. lentämiseen ja Fouga Magister CM -koneen anatomiaan. Kone on ollut puolustusvoimilla koulutuskäytössä yli 30 vuotta.

FIM Lounge - Tervetuloa viihtymään

FIM Lounge on paikka, jossa kutkuttava odotuksen tunnelma ennakoi uusia elämyksiä. Paikka, jossa on aikaa juoda kuppi kahvia tai lasillinen samppanjaa ja syventyä lukemaan. Paikka, jossa viihdytään.

Sijoituspalvelutalo FIMin palveluista kiinnostuneille lukijoille suunnattu verkkopalvelu tarkastelee makrotalouden mekanismeja, talouden trendejä, tulevaisuuden ilmiöitä ja kiinnostavia vaikuttajia uudella tavalla: elämyksellisesti ja älykkäästi, yllättävistä kulmista, tinkimättömän elegantisti. FIM Loungen toteutuksessa ei tyydytä tavanomaisuuteen.

 

 

A-lehdet Dialogi työ

FIM Lounge sisältää paljon viimeisteltyjä kuvia ja infografiikkaa, käyttöliittymä onkin suunniteltu kevyeksi antamaan tilaa vahvasti visuaaliselle sisällölle. Infografiikka näyttää talouden kasvuennusteet vuoteen 2024 mennessä.

FIM Lounge rakentuu jutuista, jotka ovat itsessään koukkuja: tarkkaan suunniteltuja feature-kokonaisuuksia, loppuun asti viimeisteltyjä kuvia ja infografiikkaa, kiehtovia videoita. FIMiläinen asiantuntemus välittyy selkeänä faktatietona ja helppona tapana lähestyä sijoittamista ja varainhoitoa.

Verkkopalvelun kohderyhmänä ovat varakkaat suomalaiset, joita on arviolta 10 000–15 000. Sisältöjen markkinoinnissa käytetään kuukausittain ilmestyvää FIM Näkökulma -uutiskirjettä sekä sosiaalisen median kanavia, joissa artikkelit herättävät usein vilkasta keskustelua.

Tutustu FIM Loungeen

Lisätietoja Toimitusjohtaja Jyrki Rehumäki jyrki.rehumaki@dialogi.fi

Kuinka voimme auttaa?

Käynnistä dialogi
Dialogi.fi