Työt

A-lehdet Dialogi työ

Metsäkauppoja hierottiin nokipannukahvien äärellä. Kansainvälisessä lehdessä viedään Suomi-kuvastoa maailmalle. Kotkamills 2/2014

Tuotantoa brändipaperille

Tavallisesti tilanne on tämä: Paitsi että me täällä A-lehdet Dialogissa suunnittelemme ja toteutamme sisällöt, neuvottelemme myös asiakkaan puolesta media­tuotteelle parhaat painopalvelut ja digitaaliset tuotantopolut. Tarjoamme siis vanhaa kunnon avaimet käteen -tuotantoa.

Mutta on meillä sellainenkin asiakas, joka otti projektiin mukaan omat paperinsa.

Suomalainen Kotkamills Oy on nimittäin jo vuodesta 1872 lähtien jalostanut puuta. Kun uudistimme englanninkielisen Kotkamills Customer Magazinen nimeä myöten, yritys toi kansi­materiaaliksi oman karhea­pintaisen, ruskean Absorbex-paperinsa. Sisäsivut ovat myös oman tehtaan Solarista.

Ajattele – jokainen lehti on samalla tuotenäyte!

A-lehdet Dialogi työ

Kotkamillsin Mythbusters-palstalla testataan yhtiön omia tuotteita, tässä lehden kannessa käytettävää Absorbex-paperia. Kotkamills 1/2013

Vahva lehti puusta

Julkaisun sisällöntuotanto on perinteiseen tuotantotapaan meidän vastuullamme. Uudistuksestaankin palkittu lehti vahvistaa Kotkamillsin imagoa ja brändiä. Se kertoo kiehtovasti tuotteista ja tekee yhtiön ihmiset tutuiksi asiakkaille.

Kotkamills Customer Magazinea on kehuttu helppolukuiseksi, moderniksi ja ammattimaiseksi. Lehden suola on Mythbusters-palsta, jossa testataan yhtiön tuotteita ja kerrotaan niiden ominaisuuksista. Oivaltavat juttutyypit ja raikas taitto ovatkin herättäneet ihastusta lukijoissaan.

Lisätietoja Toimitusjohtaja Jyrki Rehumäki jyrki.rehumaki@dialogi.fi

Kuinka voimme auttaa?

Käynnistä dialogi
Dialogi.fi